Kvinde sover i en seng
Restitution

At sove himmelsk betyder alt

Med en kontinentalseng får du en komfort, der er helt unik. Det er en seng, der er bygget op af flere lag for at sikre, du får en perfekt nattesøvn. Nogle af dem er endda bygget op på en sådan måde, at den er zoneinddelt oveni. Det betyder, at du kan få en seng, hvor hvert område er fremstillet efter den kropsdel, der skal ligge lige der.

Det giver en helt ny måde at sove på, og det er rigtig komfortabelt. Om du er ung eller gammel, så betyder det rigtig meget at ligge godt hele natten, og med en seng, der så samtidig kan aflaste kroppen, så er du nået et stort skridt på vejen.

En kontinentalseng er en boksmadras med bonus

En kontinentalseng har en boksmadras som sin bund, og den er der så bygget ovenpå. Med de flere madrasser kan din kropsvægt blive fordelt på en rigtig god måde, så du vil kunne ligge godt, også hver gang du bevæger dig.

Som udgangspunkt skal du tænke på din kropsvægt, når du vælger seng. Det gælder også en kontinentalseng. Jo mere du vejer, desto hårdere skal madrassen være. Det er selvfølgelig kun et udgangspunkt, og det kan altid svare sig at spørge sig for i en forretning, for der skal samtidig tages højde for den måde, du ligger på om natten.

Det er en stor seng

Først og fremmest skal du have pladsen til en seng som denne. Den er bygget op om en ramme, og de flere lag giver den også højde. Desuden er det ikke ualmindeligt, at en kontinentalseng kommer med hovedgærde oveni. Den bliver derfor meget nemt hovedperson i dit soveværelse, hvilket ikke er så skidt, når man tænker på, hvor mange timer, du tilbringer i sengen.

Det du derfor dog skal tænke på, det er hvilken farve, din seng skal have. Selvom du bruger et sengetæppe, så vil dele af sengen kunne ses, især hovedgærdet, og du skal derfor vælge en farve, der passer til både din indretning i øvrigt og din stil.

Det er ærgerligt at bruge rigtig mange penge på en ny seng og så blive ked af den, fordi farven ikke passer dig. Tænk på det på samme måde, som når du vælger en sofa. Der er farven altid i højsædet, og det skal den også være, når det kommer til kontinentalsenge.

At svæve på en sky kan koste

Som med alt andet her i tilværelsen, så er der forskellige prislejer, når det kommer til kontinentalsenge. De fås til overraskende få penge, men du kan nemt komme til at bløde en mindre formue samtidig. Det er samtidig et område, hvor der er en sammenhæng mellem pris og kvalitet.

Det skal forstås på den måde, at der er senge, der simpelthen er for billige, og som ikke bliver ved med at være behagelige. De bliver slidt for hurtigt på alle områder, så du skal passe på med at spare for meget. Det sagt, så behøver du dog ikke vælge de absolut dyreste model, der er på markedet. Der er mange gode senge i mellemklassen, som du uden tvivl vil blive rigtig glad for at sove i.

Undersøg dine mange muligheder

Egentlig gælder det bare om at kigge sig godt for. Det er at komme ud og spørge. Ja du kan sagtens bare bestille en seng online, du synes er pæn, som har de rigtige mål, og som er til den pris, du synes er rimelig, men hvad nu hvis du ligger helt forfærdeligt i den? Det er penge ud ad vinduet, og det er en udgift, du kunne have sparet dig selv. For to senge kort tid efter hinanden, det vil løbe op.

Det er igen et sted, du bruger rigtig meget tid, så gør dig selv den tjeneste at bruge tid inden, så du kan undersøge markedet grundigt, så du i sidste ende kommer til at sove helt fantastisk godt hver eneste nat.

Desuden er der noget meget afslappende over at gå rundt i en sengeafdeling og få lov til at prøve dem alle sammen. Det er et kig på senge, men det er samtidig en fantastisk god vejledning, du får med samtidig, og er du heldig, skal du kun ind et sted.