pikbur
Restitution,  Uncategorized

Pift forspillet op med et smart pikbur

Er i som mange andre par blevet lidt nysgerrige på, hvad et pikbur er og hvad det kan bidrage med? Så er i langt fra alene. Flere og flere bliver fan af dette smarte stykke sexlegetøj, og netop derfor vil vi komme lidt nærmere ind på emnet, hvis du læser med her.

Et kært barn har mange navne, siges det. Det gælder i hvert fald for pikburet. Et pikbur og et kyskhedsbælte til mænd er nemlig præcis det samme. Det kaldes også for en penis lås. Bliv derfor ikke forvirret, hvis du støder på begge termer rundt omkring på nettet. Der er absolut ingen forskel på de to.

Hvad er formålet med et pikbur helt præcist?

Et pikbur kan have flere formål. Det primære formål er dog at ”bure penis inde”. Mange bruger det som en form for dominans leg, hvor manden er underlagt kvinden. Hun har nøglen til penisburet og bestemmer dermed, hvornår penissen lukkes ud af buret. Det kan også bruges som en form for udfordring af selvkontrol med manden, hvor han forsøger at beholde det på i en vis rum tid.

Fælles for motiverne bag, så har penisburet også til formål at pirre begge parter – især manden. Han ved ikke, hvornår han vil få buret af, og går derfor og venter i spænding. Samtidig forhindrer penisburet manden i at masturbere, så han vil blot blive mere og mere tændt, desto længere tid der går.

Hvilket pikbur skal man gå efter?

Penisbure findes i utrolig mange afskygninger. Er i som par ny på det, så tag det stille og roligt og køb noget simpelt til at starte med. Vær dog opmærksom på, at pris og kvalitet ofte har en vis sammenhæng. Pikbure fås i flere modeller. Nogle af dem forhindrer erektion, andre gør ikke. De findes som spiraler, som noget, der ligner net til bure, som hele afstøbninger og meget mere.

Der er også forskel på materialerne på de forskellige penisbure. Man kan eksempelvis købe dem i plastik, hvilket vil være at foretrække for de fleste, der er grønne inden for området. De mere erfarne brugere er ofte til noget i metal og måske endda som spiral, der snor sig rundt om penis.

Man kan også købe penisbure med forskellige features såsom modeller med indbygget vibrator. Det vil være en god idé at gå efter det simple i starten og så udforske videre derfra. Der er stor forskel på penisser, og det er der også taget hensyn til ved denne type sexlegetøj. De fleste penisbure er designet således, at de kan tilpasses den enkelte penis, så det sidder, som det skal.

Det kan være en god idé at læse nogle anmeldelser og pikbur tests, inden man går ud og køber det første penisbur. Derved kan man gøre brug af andres erfaringer og købe det bedste på markedet i det prisleje, som man kigger i. Husk at pris og kvalitet ofte hænger sammen inden for pikbure og sexlegetøj i det gele taget.