Ball gag
Uncategorized

Sexlegetøjets mange sider – fra vibrator til ball gag

Du tror måske, at du allerede ved alt, hvad der er at vide om sexlegetøj. Du har prøvet lidt af hvert, og du har måske også nogle produkter liggende hjemme i skuffen. Der er ingen tvivl om, at du ved mere end de fleste.

Men det betyder på ingen måde, at du ved det hele. Rigtig mange mennesker bliver både overraskede og overvældede over hvor kæmpestort og varieret et marked det er. Sexlegetøj inkluderer nemlig ikke bare de små maskiner og sjove stykker legetøj, som du kan bruge alene eller som par.

Fetich og udklædning

Sexlegetøj er nemlig også alt det udstyr, som man bruger i forbindelse med forskellige seksuelle feticher og lege. Det kan være håndjern, piske, bure og meget andet og mere radikalt. Det kan også være sjove udklædninger og spil, som kan spice det seksuelle samliv lidt op.

Alt sammen er sexlegetøj, selvom de forskellige ting nærmest ikke kunne være mere forskellige. Det, der samler alle tingene er, at der er til for at give dig og dine eventuelle partnere endnu mere og endnu større nydelse. Her kan du læse lidt om, hvor varieret sexlegetøj kan være.

Den milde: En vibrator

Når man snakker om sexlegetøj, så er vibratorer nok en af de ting, som flest personer ved hvad er. Især blandet kvinder er det nok også det legetøj, som de fleste selv har erfaringer med. Det skyldes, at vibratorer er forholdsvis nemme at bruge og ikke virker særlig grænseoverskridende for særlig mange.

Der findes rigtig mange forskellige former for vibratorer, så der er virkelig noget for enhver smag. Der findes både rene vibratorer, men der findes også kombinationer af dildo og vibrator i ét apparat. Et eksempel på en populær vibrator kunne være magic wand vibrator.

En gag ball til de vilde

Noget legetøj som lidt mere henvender sig til en niche og en bestemt form for fetich er gag balls. Her er der noget sjovt for dem, som godt kan lide lidt mere grænseoverskridende og lidt mere hård sex. En ball gag er nem at bruge, men det er ikke for alle.

Når man bruger en ball gag sætter man legetøjet ind i den ene persons mund, så vedkommende gagger. Det kan være noget, som begge parter tænder rigtig meget på. Der findes også forskellige udgaver af gag balls, nogle mere avancerede end andre.  

Sexdukke

Fleshlight til mandens nydelse

Noget sexlegetøj om er blevet meget populært inden for de seneste år, men som meget få mennesker taler om, er de såkaldte fleshlights. Disse henvender sig især til mænd, idet de i bund og grund er simulerede skeder. Skederne er kunstige, men de er skabt til at føles så virkelig som muligt.

Med denne form for sexlegetøj får mænd muligheden for en anden form for onani eller seksuel tilfredsstillelse, som de måske hverken kan få med en partner eller med sig selv. Derfor er der mange, som nyder at bruge en fleshlight i ny og næ.

Alt sexlegetøj er i orden

Selv blandt ivrige og aktive brugere af sexlegetøj findes der en form for hierarki. Der er nogle produkter, der er mere acceptable end andre. Men det er helt forkert at tænke på den måde – alle har ret til sine egne lyster og feticher, og alt sexlegetøj er i orden.