Ball gag
Restitution,  Uncategorized

Sport kan begrænse dig – men ikke på sexfronten

Er man professionel eller semiprofessionel sportsudøver ved man hvor stort et pres der konstant er på ens krop man skal hele tiden være meget opmærksom på hvad man gør med sin krop. Selv den mindste lille ting kan gå ind og påvirke hvordan man har det.

Derfor er der rigtig mange der slet ikke nyder at være sportsudøvere til et vist punkt. For det kan være, at man ikke må spise det man vil. Man skal stå tidligere op end man ellers havde gjort. Og generelt er der rigtig mange ting, man skal gøre hvis ikke man ønsker at havne som sidste mand eller kvinde i den sport man udøver.

Det er også som om, at alle de gode ting man godt kan lide er forbudte. Man må ikke spise for fed mad, slik, chips og sodavand. Man må heller ikke drikke alkohol og ryge cigaretter. Alt dette kan være med til at gøre, at man har det meget kedeligere i ens liv.

Man skal dog altid huske på, at der især er én ting man kan gøre, som man får meget ud af. Man må nemlig godt have sex inden man udøver sport. Det kan faktisk være en rigtig god ting og noget, som de fleste nyder.

Derfor er det en god ide at bruge et par timer med din kæreste i sengen inden du skal præstere.

Sexlegetøj kan gøre det sjovere

Hvis man er vild med at have sex med sin partner har man sikkert hurtigt gjort alt det man kan forestille sig. Alle fantasier og stillinger er prøvet og så kan det være, at man pludseligt står og keder sig. Her skal man dog ikke være nervøs.

Det er nemlig muligt at man kan købe noget sexlegetøj. Der findes rigtig mange forskellige former for sexlegetøj, som man kan prøve af. En af de ting man kan prøve er for eksempel en sex dukke. Det kan være en sjov ting at prøve sammen og hvis man er vild med det kan det være som at have en tredje person i værelset når man har sex.

Er man en sportsudøver der meget tit rejser er der også mange gode ting ved at have en sex dukke. Den kan nemlig tages med når man tager ud for at rejse. Den er lige til at puste op når man er fremme og så er man ikke længere ensom og alene. 

Ro i kroppen skaber ro i sporten

Hvis der er én ting man kan sige om sex så er det, at man for det meste føler en stor ro efterfølgende. Man lader roen sænke sig i hovedet og straks har man ikke så mange bekymrende tanker. Derfor er det en rigtig god ide at være sammen med en anden person lige inden man skal cykle, løbe, spile eller noget andet.

På sitet http://gagball.dk/ kan man få inspiration til hvad man vil købe. Der er nemlig mange former for sexlegetøj, så det er bare at gå i gang og se hvad man bedst kan lide.